YRITYKSILLE

Pelkästään Uudellemaalle muuttaa vuodessa kymmeniätuhansia uusia asukkaita tyhjiin asuntoihin. Elämisen laatua ja mukavuutta helpottaa, kun kodin perustarpeet ovat heti ensimmäisenä päivänä käyttövalmiina kotona. Samalla tekee ympäristölle kaksinkertaisen ekoteon: ostaa hyväkuntoista kierrätettyä tavaraa ja palauttaa sen käytön jälkeen.

Hankimme ja otamme vastaan hyväkuntoisia keittiö- ja tekstiilitavaroita, jotka muuten päätyisivät jätelaitoksiin. Kokoamme niistä keittiö- ja liinavaatepaketteja. 

 

Esimerkkejä:

Koulujen asuntoloissa on usein haasteena, että poismuutossa tavaroita on hankala ottaa mukaan, varsinkaan vaihto-opiskelijoiden. Otamme vastaan hyväkuntoiset tavarat ja mahdollistamme, että kaappeihin ei keräänny vanhoja, mahdollisesti rikkinäisiä tavaroita. Uuden asukkaan on mukavampi tulla puhtaaseen asuntoon.”

Vuokraa viikoksi– Esimerkiksi festari- ja muut kausityöntekijät majoittuvat tiloihin, joissa ei ole keittiötavaroita tai petivaatteita. Tällöin ratkaisu on vuokrata tarvittavat astiat ja petivaatteet kauttamme edullisesti ja vaivattomasti. Samalla teet ekoteon ja saat hyvän mielen.”

Ekologinen valinta juhlien järjestämiseen. Vuokraa lautaset, lasit, ruokailuvälineet ja tarjoiluastiat. Varastomme riittää suurinkiin tilaisuuksiin”

Vuokraa rekvisiittaa TV-, elokuva- ja teatterituotantoihin”

Isommat tilaukset voimme sovittaessa toimittaa perille

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Etsimme yhteistyökumppaneita, joilla on halu ja tarve tehostaa käyttökelpoisen tavaran kierrätystään kestävämmällä tavalla. Yhteistyömallit voivat olla esimerkiksi sitä, että otamme tuotteitanne osaksi pakettejamme tai lisäämme paketteihin esimerkiksi edun, jonka voi hyödyntää teillä.

Ota yhteyttä info@viako.fi ja keskustellaan mahdollisuuksista!